Kreativiteti nuk ka fund, por ia vlenë t'i shikojmë disa prej reklamave më të bukura gjatë vitit 2017, ku janë të përfshira reklamat e brendeve të njohura.

Titujt tjerë

Top 10 reklamat më argetuese të vitit 2017

Top 10 reklamat më argetuese të vitit 2017

Kreativiteti nuk ka fund, por ia vlenë t'i shikojmë disa prej reklamave...

Marketingu, çelësi i suksesit!

Marketingu, çelësi i suksesit!

Nëse dëshironi që biznesi juaj të ketë sukses, një departament i fuqishëm...

7 faktorë të cilët e bëjnë një brend të dallohet nga tjerët

7 faktorë të cilët e bëjnë një brend të dallohet nga tjerët

Bota është përlot brende. Ka më shumë se 28 milion biznese të...

Logo zyrtare e "Western Balkans Fund" e punuar nga dizajneri Shpat Komoni

Logo zyrtare e "Western Balkans Fund"  e punuar nga dizajneri Shpat Komoni

Prishtinë, 13 dhjetor 2016 – Fondi i Ballkanit Perëndimor, pjesë e të...

Suksesi i Shpatit në UNESCO; radhitet në 23 të dalluarit e botës

Suksesi i Shpatit në UNESCO; radhitet në 23 të dalluarit e botës

UNESCO ka shpallur fituesit e garës në fushën e transparencës dhe të...