Logo zyrtare e "Western Balkans Fund" e punuar nga dizajneri Shpat Komoni

Prishtinë, 13 dhjetor 2016 – Fondi i Ballkanit Perëndimor, pjesë e të cilit janë Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, do të mbajë logon zyrtare...

Lexo më shumë

Suksesi i Shpatit në UNESCO; radhitet në 23 të dalluarit e botës

UNESCO ka shpallur fituesit e garës në fushën e transparencës dhe të lirisë së shtypit. Në listën e të dalluarve është edhe dizajneri nga Kosova , Shpat Komoni, punimi i...

Lexo më shumë