Brendi është identiteti i një biznesi, produkti, apo shërbimi. Në karakteristikat e brendit, përveç emrit bëjnë pjesë edhe shenja dalluese, simbole unike, kombinimi i ngjyrave, stili i shkronjave apo një sllogan i caktuar.

Gjitha këto karakteristika i kemi përdorë për brende të ndryshme dhe suksesi nuk ka munguar. 

 

 

 

 

Një faqe interneti e biznesit nuk duhet vetëm të duket e mirë - ajo duhet të marrë rezultate. Faqet e internetit janë të ndërtuara me porosi për nevojat specifike të klientëve tanë, prandaj ne nuk do t'ju ndihmojmë vetëm të jeni prezent në internet, por ne do t'ju ndihmojmë ta rritni biznesin tuaj.

  

 

 

 Të dhënat e fundit tregojnë se Kosova ka 860 mijë përdorues të Facebook-ut, kurse Shqipëria ka 1.4 milionë përdorues.

Ekspertët tanë të mediave sociale mund t'ju ndihmojnë për të synuar konsumatorët e interesuar për produktet dhe shërbimet tuaja në këtë audiencë.

*Reklamat tani mund të shfaqën edhe në portale të ndryshme.

Kjijo kampanjën tuaj me ne dhe binduni për rezultatet!

 

 

Raymed

Web design & Development

Dubiks

Web design & Development

AgroVinifera

Web design & Development

Western Balkans Fund

Branding & Identity

Parku i Aventurave

Branding & Identity

AGC Faktor

Design & Publishing

Iko

Branding & Identity

Capital Ria

Web design & Development

Raymed

Branding & Identity

Prive

Branding & Identity

Arditi Group

Web design & Development

Klubi Basketbollistik Rahoveci

Web design & Development

Eclat Institut

Web design & Development

Kolegji Pjetër Budi

Web design & Development

Woodline

Branding & Identity

Mos pështyj në rrugë

Branding & Identity, Ad Campaigns

Wamio Group

Web design & Development

Komot Pharm

Web design & Development

Woodline

Web design & Development

Kurioziteti

Branding & Identity

Conin

Design & Publishing