DIZAJN I KOMUNIKIMIT
(BACHELOR - MASTER)
DIZAJN I KOMUNIKIMIT
(BACHELOR - MASTER)
DIZAJN I MODËS
(BACHELOR - MASTER)
DIZAJN I MODËS
(BACHELOR - MASTER)
DIZAJN ENTERIER
(BACHELOR - MASTER)
DIZAJN ENTERIER
(BACHELOR - MASTER)
previous arrow
next arrow
Slider

Lajme & Ngjarje

Ekspozita në Gjakovë

Ekspozita në Gjakovë

Sot prezantuam pranë qytetareve, të rinjve dhe studentëve të ardhshem, programet e studimit: Dizajn i Modes (BA & MA); Dizajn…

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve në programet MASTER për vitin akademik 2018/2019

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve në programet MASTER për vitin akademik 2018/2019

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve në programet MASTER-BACHELOR për vitin akademik 2018/2019. Programet Master në Akademinë Evolucion…

Hapësira te Termokosi për pak kohë kthehet në Galeri arti

Hapësira te Termokosi për pak kohë kthehet në Galeri arti

Studentë të Akademisë Evolucion në bashkëpunim me studentë të Universitetit “Mimar Sinan” në Turqi, do të ekspozojnë punimet dhe teknikat…

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve për vitin akademik 2018/2019 në programet:

Dizajn i Modes (BA & MA);
Dizajn i Enterierit (BA & MA);
Dizajn i Komunikimit (Dizajn grafik & multimedia BA);
Dizajn & Marketing (MA);

Të gjitha programet janë të akredituara nga AKA.

“Kreativiteti është aroma e lirisë individuale.” - OSHO

Ku gjindemi ne?