Ekspozita në Gjakovë

Sot prezantuam pranë qytetareve, të rinjve dhe studentëve të ardhshem, programet e studimit: Dizajn i Modes (BA & MA); Dizajn i Enterierit (BA & MA); Dizajn i Komunikimit (Dizajn grafik & multimedia BA); Dizajn & Marketing (MA); Në qytetin e bukur dhe traditës.

Read More

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve në programet MASTER për vitin akademik 2018/2019

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve në programet MASTER-BACHELOR për vitin akademik 2018/2019. Programet Master në Akademinë Evolucion janë të Akredituara nga Agjencia e Kosovës për Akreditim, zgjasin 2 vite studimi dhe përmbajnë në vete 120 ECTS kredi. Programet Master në të cilat mund të regjistroheni janë: Dizajn i Modës (MA); Dizajn i Enterierit […]

Read More

Vizitë studimore në Ciao Berto

Vizitë studimore në Ciao Berto . Studentët e programit Bachelor të dizajnit të enterierit, vizituan fabrikën dhe qendrën e rë të prodhuesit të mobiljeve CiaoBerto. Gjatë kësaj vizite, studentët panë nga afër proceset e punës në dizajnimin e mobiljeve, u njoftuan me zhvillimet e reja të teknikave të përpunimit e prodhimit, njëherish u informuan edhe për […]

Read More

“Ekspozita e studentëve 2013”

Ju ftojmë të merrni pjesë në Ekspozitën e studentëve të ShLPA Evolucion e cila do të hapet me datën 05 korrik 2013 në ora 19:00 në Parkun Arkeologjik, afër Muzeut të Prishtinës. Ekspozita do të shfaqë punën kreative të studentëve, të realizuar gjatë studimeve në vitin akademik 2012-2013, në departamentet e Dizajnit të Modës, Dizajnit […]

Read More

“Dokufest 2014 mirëpret studentët e arteve mediale”

Veton Nurkollari, drejtori artistik i Dokufestit, më 22 Janar 2013, dha një ligjëratë mysafire para studentëve të arteve mediale në Akademinë Evolucion. Nurkollari rrëfeu para studentëve historinë e Dokufestit, duke shpalosur disa nga aspektet esenciale që e kanë bërë atë të suksesshëm në skenën kulturore në vend. Sipas tij, ëndërra për ta rikthyer kinemanë në […]

Read More

“Ekspozite e studentit Faton Tmava”

Në Milano të Italisë organizohet java e dizajnit industrial dhe dizajnit të mobileve. Ky organizim bëhet nga dy kompani shumë të njohura në botë, Isalone dhe Fuorisalone. Studetit Faton Tmava firma Secondome i ka bërë ftesë që ti dizajnojë një set aksesoresh (Mbajtës Qirinjësh) prej xhami të cilët në treg janë shumë të shtrenjtë. Çmimi […]

Read More