.
Slider
Ekspozita në Gjakovë

Ekspozita në Gjakovë

Sot prezantuam pranë qytetareve, të rinjve dhe studentëve të ardhshem, programet e studimit: Dizajn i Modes (BA & MA); Dizajn…

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve në programet MASTER për vitin akademik 2018/2019

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve në programet MASTER për vitin akademik 2018/2019

Akademia Evolucion shpallë konkurs për regjistrimin e studentëve në programet MASTER-BACHELOR për vitin akademik 2018/2019. Programet Master në Akademinë Evolucion…

Hapësira te Termokosi për pak kohë kthehet në Galeri arti

Hapësira te Termokosi për pak kohë kthehet në Galeri arti

Studentë të Akademisë Evolucion në bashkëpunim me studentë të Universitetit “Mimar Sinan” në Turqi, do të ekspozojnë punimet dhe teknikat…

Vizitë studimore në Ciao Berto

Vizitë studimore në Ciao Berto

Vizitë studimore në Ciao Berto . Studentët e programit Bachelor të dizajnit të enterierit, vizituan fabrikën dhe qendrën e rë të…

“Akademia Evolucion dhe Down Syndrom Kosova”

“Akademia Evolucion dhe Down Syndrom Kosova”

Akademia "Evolucion" dhe studentët e dizajnit të modës po përgatitin koleksionin për fëmijët e prekur me Sindromin Down.

“Vizitë studimore në Akademinë e Filmit Marubi (Tiranë), KLAN TV, ABC NEWS”

“Vizitë studimore në Akademinë e Filmit Marubi (Tiranë), KLAN TV, ABC NEWS”

Studentët e Akademisë Evolucion më datën 10.05.2013 udhëtuan për në Shqipëri ku vizituan Akademinë e Filmit “Marubi”, aty u priten…

“Ekspozita e studentëve 2013”

“Ekspozita e studentëve 2013”

Ju ftojmë të merrni pjesë në Ekspozitën e studentëve të ShLPA Evolucion e cila do të hapet me datën 05…

“Dokufest 2014 mirëpret studentët e arteve mediale”

“Dokufest 2014 mirëpret studentët e arteve mediale”

Veton Nurkollari, drejtori artistik i Dokufestit, më 22 Janar 2013, dha një ligjëratë mysafire para studentëve të arteve mediale në…

“Ekspozite e studentit Faton Tmava”

“Ekspozite e studentit Faton Tmava”

Në Milano të Italisë organizohet java e dizajnit industrial dhe dizajnit të mobileve. Ky organizim bëhet nga dy kompani shumë…

““Çaj Rusi” nderohet – Çmimi i publikut në “Gjakova Film Festival””

““Çaj Rusi” nderohet – Çmimi i publikut në “Gjakova Film Festival””

“Çaj rusi”, me regji të Valmir Tertinit dhe Arbër Jasharit ka fituar cmimin e publikut ne “Gjakova Film Festival”..Me këtë…