UNESCO ka shpallur fituesit e garës në fushën e transparencës dhe të lirisë së shtypit. Në listën e të dalluarve është edhe dizajneri nga Kosova , Shpat Komoni, punimi i të cilit ndodhet në mesin e “23 punimeve të dalluara ‘ kategori kjo që njihet nga UNESCO si ‘Honorable Mentions’.

“Eshtë punim i shkëlqyeshëm dhe meriton njohjen në nivelet më të larta” i ka shkruar në e mail UNESCO, dizajnerit nga Kosova, Shpat Komoni.

Në e mailin të cilin e posedon infoGlobi, UNESCO i ofron Komonit mundësinë që ‘puna e tij të shfaqet edhe në ueb faqen e UNESCO-së, në mediat sociale por edhe në komunikatat për media që synojnë mjedisin më të mirë për punën e gazetarëve.

 

“Jemi të interesuar që ti sjellim vizibilitet punë suaj fantastike ‘ i shkruan mes tjerash Komonit organizata prestiogjioze e OKB-së e cila tash e sa dekada ka punuar vazhdimisht për përmirësimin e pozitës së gazetarëve. lirinë e shprehjes, lirinë e mendimit dhe për transparencën.

“Në rafshin personal për mua ky ishte lajmi më i mirë i vitit. Ndjehem vërtetë i nderuar që puna ime u vlerësua” deklaroi për Info Globin, Komoni.

Shpat Komoni është dizajner i diplomuar dhe dallohet me angazhimin etij të pareshtur që përmes punimeve të tij artistike të përhap vlerat dhe liritë fundamentale njerëzore. Punimet e tij artistike përcojnë mesazhe unversale , të paqes, tolerances dhe një shoqërie me mundësi të barabarta për të gjithë.

Gara në të cilën punimi i Shpat Komonit u radhit në 23 që do të përmenden kishte karakter ndërkombëtar. Aty kanë aplikuar artist e dizajnerë nga e gjithë bota. /infoglobi/e.b.

Titujt tjerë

SIMS Marketing Agency ndryshoj markat (brendet)

SIMS Marketing Agency ndryshoj markat (brendet)

Sot, njerëzit po bëhen gjithnjë e më të vetëdijshëm për atë që...

Top 10 reklamat më argetuese të vitit 2017

Top 10 reklamat më argetuese të vitit 2017

Kreativiteti nuk ka fund, por ia vlenë t'i shikojmë disa prej reklamave...

Marketingu, çelësi i suksesit!

Marketingu, çelësi i suksesit!

Nëse dëshironi që biznesi juaj të ketë sukses, një departament i fuqishëm...

7 faktorë të cilët e bëjnë një brend të dallohet nga tjerët

7 faktorë të cilët e bëjnë një brend të dallohet nga tjerët

Bota është përlot brende. Ka më shumë se 28 milion biznese të...

Logo zyrtare e "Western Balkans Fund" e punuar nga dizajneri Shpat Komoni

Logo zyrtare e "Western Balkans Fund"  e punuar nga dizajneri Shpat Komoni

Prishtinë, 13 dhjetor 2016 – Fondi i Ballkanit Perëndimor, pjesë e të...