Sot, njerëzit po bëhen gjithnjë e më të vetëdijshëm për atë që po blejnë, pavarësisht nëse është produkt apo shërbim. Së bashku me cilësinë, klientët i kushtojnë vëmendje një sërë aspektesh të tjera që përbëjnë një biznes, të tilla si përgjegjësia sociale, ekologjia dhe identiteti i markës.


Ne kemi sfiduar veten të marrim përsipër t’i ndryshojmë disa marka (brende) të kompanive të ndryshme. Duke pasur parasysh sfidat dhe prezencën e tyre në treg, ne ia arritëm!

Iko është kompani që merret me prodhimin e mishit në Kosovë.


 

Optima Energy Consulting ofron shërbime konsulente për sektorin e energjisë dhe ujërave, dhe për sektorë tjerë infrastrukturorë.

Shërbimet e ofruara nga Optima Energy Consulting në mes tjerash përfshijnë: studime fizibiliteti, financiare dhe ligjore, analiza ligjore, analiza të tregut, aplikimet për tarifa dhe analizime të çmimeve, analizë rregulatore, vlerësim të investimeve, përgatitje e aplikacioneve për autorizim, leje dhe licencë, etj.

 


 

Woodline është i angazhuar në shitjen dhe shpërndarjen me shumicë dhe pakicë të lëndëve të para për prodhimin e mobiljeve .

Eksperienca e Woodline në këtë fushë e ka bërë atë të vecantë dhe shumë konkuruese në tregun e aksesorëve të mobilimit. Duke synuar mbi të gjitha cilësinë dhe efikasitetin e produkteve të tregëtuara prej saj, WOODLINE shënon rritje të ndjeshme në këtë fushë si dhe në gamën e klientelës së saj.


Kompania për pajisje mjekësore Leomed operon në Kosovë, ku me shumë profesionalizëm iu shërben klientëve të tyre pajisje mjekësore dhe servisim.


 

Prive është kompani prodhuese në industrinë e tekstilit. Gjegjësisht, Prive Jeans merret me modelimin dhe prodhimin e farmerkave për të rritur.

 


SIMS - Marketing Agency

Adresa:  Rr. Bajram Kelmendi, 10000 Prishtinë, Kosovë.

Email:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mob:      +377 (0) 44 639 880

Titujt tjerë

SIMS Marketing Agency ndryshoj markat (brendet)

SIMS Marketing Agency ndryshoj markat (brendet)

Sot, njerëzit po bëhen gjithnjë e më të vetëdijshëm për atë që...

Top 10 reklamat më argetuese të vitit 2017

Top 10 reklamat më argetuese të vitit 2017

Kreativiteti nuk ka fund, por ia vlenë t'i shikojmë disa prej reklamave...

Marketingu, çelësi i suksesit!

Marketingu, çelësi i suksesit!

Nëse dëshironi që biznesi juaj të ketë sukses, një departament i fuqishëm...

7 faktorë të cilët e bëjnë një brend të dallohet nga tjerët

7 faktorë të cilët e bëjnë një brend të dallohet nga tjerët

Bota është përlot brende. Ka më shumë se 28 milion biznese të...

Logo zyrtare e "Western Balkans Fund" e punuar nga dizajneri Shpat Komoni

Logo zyrtare e

Prishtinë, 13 dhjetor 2016 – Fondi i Ballkanit Perëndimor, pjesë e të...