Triveshje

Triveshje

Triveshje është platforma më e re online që ofron produkte unike dhe kualitative. 
Ne kemi krijuar një llogo minimaliste dhe identitetin e brendit bashkë me platformën online
 
 

Client

Triveshje

Date

10 November 2020

Tags

Branding & Identity, Web design & Development