Woodline

Woodline

Shërbimi: Krijimi i identitetit (logo)

Design and Design (International Design Awards) në Paris ka përzgjedhur logon e punuar nga ne, dizajnin më të mirë të ditës dhe ky punim do të botohet në librin BOOK OF THE YEAR.

Linku këtu

Client

Woodline

Date

16 October 2016

Tags

Branding & Identity