Blog

Marketingu, çelësi i suksesit!

Nëse dëshironi që biznesi juaj të ketë sukses, një departament i fuqishëm i marketingut është thelbësor. Sipas disa studimeve, departamentet e fuqishme të marketingut ndihmojnë bizneset të rriten në afat të...

Lexo më shumë

7 faktorë të cilët e bëjnë një brend të dallohet nga tjerët

Bota është përlot brende. Ka më shumë se 28 milion biznese të vogla në Shtetet e Bashkuara, dhe shumë biznese të mesme dhe të mëdha të cilat rrisin atë numër...

Lexo më shumë

Logo zyrtare e "Western Balkans Fund" e punuar nga dizajneri Shpat Komoni

Prishtinë, 13 dhjetor 2016 – Fondi i Ballkanit Perëndimor, pjesë e të cilit janë Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Mali i Zi, Serbia dhe Bosnja e Hercegovina, do të mbajë logon zyrtare...

Lexo më shumë

Suksesi i Shpatit në UNESCO; radhitet në 23 të dalluarit e botës

UNESCO ka shpallur fituesit e garës në fushën e transparencës dhe të lirisë së shtypit. Në listën e të dalluarve është edhe dizajneri nga Kosova , Shpat Komoni, punimi i...

Lexo më shumë