SIMS Marketing Agency

Shërbimi: Krijimi i identitetit të workshop-it


OAK organizoj konferencën më të madhe rajonale

Përmirësimi i bashkëpunimit rajonal ndërmjet Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut ishte arsyeja kryesore e puntorisë së organizuar nga Oda e Afarizmit të Kosovës në bashkëpunim me Oda Ekonomike e Maqedonisë Veri-Perëndimore dhe Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë.