SIMS Marketing Agency

Jemi krenarë të njoftojmë se SIMS Marketing Agency ka krijuar identitetin vizuel të garës më të madhe të robotikës në Kosovë – Kosova Makers League! 🇽🇰

Në këtë projekt sfidues dhe emocionues, ne kemi punuar ngushtë me organizatorët për të zhvilluar një identitet që përfaqëson inovacionin, kreativitetin dhe energjinë e kësaj gare të jashtëzakonshme. 🎨✨

Faleminderit KOSOVA MAKERS LEAGUE për besimin e dhënë tek kjo ngjarje kaq e rëndësishme për të rinjtë dhe teknologjinë në vendin tonë.

Le të vazhdojmë të ndërtojmë të ardhmen së bashku!