SIMS Marketing Agency

Me kënaqësi të madhe iu njoftojmë krijimin e suksesshëm të një llogoje të shkëlqyeshme që përmbledh thelbin e artit të bukurisë.

Llogoja ka një tipografi të guximshme. Nuancat e ngjyrave që kemi përzgjedh me kujdes harmonizohen në mënyrë perfekte me dizajnin e llogo-s, duke përdorur ngjyrën e zezë dhe ari që simbolizojnë elegancën dhe bukurinë.

MakeupbyYllke – Kanadë 🇨🇦

Ne jemi absolutisht të emocionuar të shfaqim projektin tonë të dizajnit dhe zhvillimit të uebit për MakeupbyYllke!

Pavarësisht nëse jeni duke shfletuar nga desktop-i ose telefoni, dizajni i përgjegjshëm siguron një përvojë të përsosur dhe zhytëse, duke ju lejuar të kënaqeni me botën e bukurisë së MakeupbyYllke nga kudo.