SIMS Marketing Agency

Në qytetin e Fribourg-ut në Zvicër🇨🇭, një restaurant i veçantë me aromën e tij të mrekullueshme nisi punën. Ky vend magjik quhet “Restaurant Pizzeria Garda”, një oaz me ushqime të freskëta dhe pica të shijshme.

Sherbimet:

Logo, Brand identity, Web design & Development