SIMS Marketing Agency

Të ngazëllyer për të ndarë me ju uebfaqen që kemi punuar kohët e fundit për klientin tonë Viva Fresh Store.
Linku: https://www.vivafresh-rks.com

“Viva Fresh” është rrjeti më i madh i shitjeve me pakicë në vend, me mbi 96 dyqane në 25 qytete të Kosovës, me mbi 3,200 punonjës, dhe me Qendrën Logjistike më të madhe në rajon (me mbi 15,000 m2).