Shërbimi: Krijimi i identitetit (logo)

Design and Design (International Design Awards) në Paris ka përzgjedhur logon e punuar nga ne, dizajnin më të mirë të ditës dhe ky punim do të botohet në librin BOOK OF THE YEAR.

Linku këtu