SIMS Marketing Agency


Zhvillimi dhe dizajnimi i websajtit për klientin tonë Zywood.de në Gjermani

Link: https://zywood.de/

Zywood është një markë e re në Gjermaninë që prodhon tavolina, banakë ose dyer prej druri të fortë si p.sh lisi, arra, ulliri ose ahu.
Zywood tregton produktet e tyre në të gjithë Gjermaninë dhe në vende të tjera si Britania e Madhe, Belgjika dhe Zvicra.