SIMS Marketing Agency

Rëndësia e llogos dhe brendit

Të gjithë e dimë se një llogo ka potencialin të jetë një aset shumë i fuqishëm për një brend. Në fakt shumë kompani, individ, organizata identifikohen nga simboli i tyre më shpejt sesa nga emri i tyre. Nevoja për llogo si mjet identifikimi daton që nga Egjiptianët e lashtë, duke përdorë hieroglife duke vazhdu në Mesjetë me stema […]