SIMS Marketing Agency

Sot ju prezantojmë një tjetër projekt të shkëlqyer që kemi pasur kënaqësinë të punojmë për Çaçi Production!

ÇAÇI Production me identitet të ri

Ne kemi krijuar një llogo unike dhe identitet të brendit për Çaçi Production që përcjell pasionin dhe kreativitetin e tyre në fushën e prodhimit të video-s. Llogoja e tyre është minimaliste por e fuqishme, ku ilustron një kamere dhe shkronjën “ç” me ngjyrat plotë guxim që personifikojnë ekipin e tyre.

Për ne, çdo projekt është një aventurë e re. 🤩