SIMS Marketing Agency

SIMS Marketing Agency ka krijuar identitetin e ri për Citizens, një platformë e cila synon të ndërtojë dhe promovojë gazetarinë qytetare në Shqipëri. Me një qëllim të qartë për të fuqizuar zërat e përgjegjshëm dhe për të nxitur një dialog të hapur në shoqërinë shqiptare.

Shërbimet: Brand Strategy, Rebranding, Brand Identity, SM branding

Me këtë identitet të ri, Citizens shpreson të bëhet një burim i besueshëm për informacionin dhe analizën, duke ndihmuar në formimin e opinionit publik dhe në promovimin e vlerave të një shoqërie të ndërgjegjshme dhe të përgjegjshme.